برگزاری اولین جلسه کمیته مدیریت دانش
برگزاری اولین جلسه کمیته مدیریت دانش
اولین جلسه کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 99 برگزار شد.
به گزارش روابط
عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و به نقل از فاطمه
نوروزی فرد "دبیر کمیته مدیریت دانش" کمیته پیشنهادات با حضور رئیس
کمیته در دفتر مدیریت برگزار شد.
فاطمه نوروزی فرد گفت : در این نشست در خصوص فراخوان سال 99 صحبت شد و همچنین چک لیست سال 98 بررسی و نقاط قوت و قابل بهبود ارزیابی شد.
دبیر کمیته مدیریت دانش ادامه داد، پیشنهادات جدید مورد بررسی قرار گرفت و توسط اعضا جلسه ارزیابی شد.
نوروزی فرد در پایان افزود: . مدیریت دانش، فرایند گسترده ای است که امر شناسایی، سازماندهی، انتقال و استفاده صحیح ازاطلاعات و تجربیات داخلی دانشکده را مورد توجه قرار می دهد.
امروزه دانش مهم
ترین دارایی سازمان ها محسوب می شود، لذا مدیریت دانش به منزله چالش کشف
دانایی های فردی و تبدیل آن به یک موضوع اطلاعاتی به نحوی که بتوان آن را در
پایگاه های اطلاعاتی ذخیره کرد، با دیگران مبادله نمود و در فرایند کارهای
روزمره به کار گرفت.
مدیریت دانش، موضوع
مهمی است، زیرا به مهم ترین سرمایه ارزشمند سازمانی یعنی سرمایه های
فکری مربوط می شود. مدیریت دانش با تبدیل سرمایه های
انسانی به دارایی های فکری سازمان یافته برای سازمان ایجاد ارزش می کند.
پایان خبر
نظر دهید